Bérletes lövészet

Válts bérletet korlátozások és kötöttségek nélkül!

Kóstolj bele a sportlövészetbe képzett szakemberek segítségével. A Soproni Polgári Lövész Egyesület szervezésében a Babóti Sportlőtéren – Best Range – minden szombat délelőtt várunk, ha betöltötted a 18. életévedet, büntetlen előéletű, magyar állampolgár vagy és szeretnél megtanulni lőni. A természetközeli épített lőtéren időjárási körülményektől függetlenül, mindig tiszta, biztonságos és rendezett környezetben tudsz gyakorolni. A sportlövészet élményét úgy élheted át, hogy nem kell félned, hogy lövészet közben megázol, napszúrást kapsz, vagy esetleg feldönt a viharos szél!

Az öt és tíz alkalmas bérletünkkel lehetőséged nyílik kis- és nagykaliberű (max. 9 mm) marokfegyverekkel célba lőni. Ha még sohasem lőttél éles lőfegyverrel, akkor a bérlet váltása előtt, mindenképpen ajánljuk, hogy látogass el egy élménylövészetünkre és szimatolj bele a lőporfüstbe 🙂

Bérletes lövészet 25-50 m (szombatonként 10.00-13.00-ig)

Lőállás 4.500 Ft (alkalom/óra/fő)

5 alkalmas bérlet (alkalom/óra) 20.000 Ft

10 alkalmas bérlet (alkalom/óra) 39.000 Ft

Bérletek vásárlásával kapcsoltban érdeklődhet a babotisportloter@gmail.com email címen, vagy a +36 20 265 1701 -es telefonszámon.

Használható fegyverek:

Fegyvertartási engedéllyel rendelkezőknek bármilyen kaliberű saját fegyver.

Engedéllyel nem rendelkezők számára 1 db kis (.22 Long Rifle) és 1 db nagykaliberű (9 mm Luger, vagy .38 Special) pisztoly választható aminek nincs külön fegyver bérlete, továbbá a lőtéren kínálatában található fegyverekből igény esetén a helyszínen választható alkalmanként egy extra fegyver 2.000 Ft fegyver bérlettel.

A lőszerárak ITT találhatóak.

A következő szabad időpontok közül ITT választhatsz (25-, 50 m-es pisztoly, puska pályán foglalj időpontot!)

Copyright, 2023, BestRange Kft.