Válts bérletet korlátozások és kötöttségek nélkül!

Kóstolj bele a sportlövészetbe képzett szakemberek segítségével. A Babóti Sportlőtéren – Best Range – minden szombat délelőtt várunk, ha betöltötted a 18. életévedet, büntetlen előéletű, magyar állampolgár vagy és szeretnél megtanulni lőni. A természetközeli épített lőtéren időjárási körülményektől függetlenül, mindig tiszta, biztonságos és rendezett környezetben tudsz gyakorolni. A sportlövészet élményét úgy élheted át, hogy nem kell félned, hogy lövészet közben megázol, napszúrást kapsz, vagy esetleg feldönt a viharos szél!

Az öt és tíz alkalmas bérletünkkel lehetőséged nyílik kis- és nagykaliberű (max. 9 mm) marokfegyverekkel célba lőni. Ha még sohasem lőttél éles lőfegyverrel, akkor a bérlet váltása előtt, mindenképpen ajánljuk, hogy látogass el egy élménylövészetünkre és szimatolj bele a lőporfüstbe 🙂

Több alkalmas lőállás bérlet 25-50 m

5 alkalmas bérlet 20.000 Ft

10 alkalmas bérlet 39.000 Ft

A bérlet ára tartalmazza a választott fegyverek bérleti díját is, így az ellőtt lőszerek árán felül nem kell további költségekkel számolni! Az aktuális lőszer árakról a lőtéren kell érdeklődni.

A bejelentkezés a bestrange.hu oldalon működtetett IDŐPONTFOGLALÓ rendszerben lehetséges, melyben szombati napokra 10.00-13.00-ig  lehet foglalni.

A lőállásban használható fegyverek:

Fegyvertartási engedéllyel rendelkezőknek bármilyen kaliberű saját fegyver.

Engedéllyel nem rendelkezők számára alkalmanként 1 db kis (.22 Lr.) és 1 db nagy kaliberű (9 mm Luger, vagy .38 Spec.) pisztoly választható az egyesületi kínálatból extra költség nélkül.

Lövészettel, időpont egyeztetéssel és nyitva tartással kapcsolatban  (hétköznapokon 10:00-16:30, szombaton 9:00-12:00) a +36 20 265 1701 telefonszámon várjuk érdeklődését!

Copyright, 2024, BestRange Kft.